5 jaar garantie


Tot maximaal 5 jaar garantie op spuitwerk en constructie door garantieprocedure


Door de combinatie van vakmanschap, gebruik van hoogwaardige materialen en componenten én een zeer strenge kwaliteitscontrole is Kraker Trailers in staat u als eindgebruiker tot 5 jaar garantie te verlenen op constructie en spuitwerk.

Het streven van Kraker Trailers is om voertuigen van topkwaliteit te leveren. Die kwaliteit komt ook terug in de ondersteuning die Kraker Trailers u biedt tijdens het gebruik van uw voertuig. Samen met u kunnen we uw oplegger in topconditie houden. Zo wordt ieder voertuig sinds begin 2008 afgeleverd met een garantiecertificaat. Bij verkoop van uw oplegger binnen deze periode van 5 jaar blijft het certificaat, onder voorwaarden gewoon geldig. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale inruilprijs.

Door een jaarlijkse keuring bij een professioneel door Kraker Trailers erkend servicepunt wordt de onderhoudstatus van uw voertuig op uw garantiecertificaat in kaart gebracht. Eventuele aandachtspunten aan uw voertuig worden met u besproken en/of preventief gerepareerd, dus vóór u door bijvoorbeeld een versleten onderdeel met onnodig extra hoge reparatiekosten of zelfs stilstand wordt geconfronteerd. Het resultaat: een maximale bedrijfszekerheid met minimale onderhoudskosten.